APK keuring Amsterdam

PHOTO-2021-01-16-16-21-29 (1).jpg

Op zoek naar een APK keuring Amsterdam?

Wij van BM carservice geven u de APK keuring in Amsterdam die u nodig heeft. De verplichte Algemene Periodieke keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De APK keuring is een in Europa wettelijke verplichte keuring om de veiligeheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Daarom controleren onze APK keurmeesters ,onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto, zodat u weer veilig op de weg kan.

Wat kunt u verwachten bij een APK keuring Amsterdam?

Bij veel garages en autobedrijven is het niet helemaal duidelijk wat er gebeurt tijdens een APK-keuring. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat wij doen tijdens een APK keuring in Amsterdam. Allereerst kijken wij naar de standaardpunten van een APK-controle:

  • De staat van de auto
  • Spiegels: controle op schade
  • Ruiten: controle op beschadigingen
  • Remmen: controle van remblokken en schijven
  • Verlichting: controle van alle lampen
  • Wielen: wielophanging en bandenspanning

Bovenop deze controle voeren wij de uitlaat 4-gast-test uit en controleren op koplampafstelling. Als alle punten gecontroleerd zijn melden wij het voertuig af bij het RDW. Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in dat wij APK keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

Gedetailleerde informatie over de APK keuringseisen treft u op de internetpagina van de RDW.

APK keuring Amsterdam; Wij doen geen enkele reparatie zonder overleg!

Bij een APK keuring in Amsterdam staat transparantie boven aan! Het kan zo zijn dat wij tijdens een APK keuring gebreken ontdekken. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. Wij nemen dan contact met u op om deze reparaties of aandachtspunten te bespreken.  Wij hebben alles in huis om deze reparaties voor u uit te voeren. BM carservice geeft u kostenplaatje indien u daarmee akkoord bent maken wij die voor u. Wij doen niks zonder uw akkoord!

APK keuring Amsterdam  zonder afspraak!

Wilt u een voordelige APK keuring in Amsterdam? Kom dan langs bij BM carservice. U kunt langs komen zonder afspraak! U betaald voor de APK keuring bij ons een vast bedrag van € 44,95 voor een bezine auto en € 64,95 voor een diesel auto.U komt bij ons niet voor verrassingen te staan! Wilt u liever een afspraak maken voor een APK keuring in Amsterdam? Neem dan even contact met ons op!

Heeft u vragen? 

Bel of Whatsapp (020 – 345 1566) of mail (info@bmcarservice.nl) of gebruik het online afspraakformulier.

PHOTO-2021-01-16-16-21-29.jpg
APK.jpg

APK Keuring Amsterdam

 APK keuring Aalsmeer -APK keuring Amstelveen - APK keuring Uithoorn - Garage Aalsmeer - Garage Uithoorn
 APK keuring Amstelveen APK keuring Amstelveen APK keuring Amstelveen