Distributieriem vervangen

Voorkom motorschade en hoge kosten met tijdige vervanging distributieriem 

De distributieriem is van cruciaal belang voor de werking van de motor van uw auto en alles wat daarmee samenhangt, zoals de oliepomp, brandstofpomp en waterpomp. De riem is aan slijtage onderhevig. Dit essentiële auto-onderdeel moet na 5 tot 10 jaar, ofwel na 80.000 tot 120.000 kilometer, vervangen worden. Dit verschilt per merk en model en is afhankelijk van het gebruik en de weersinvloeden. Zo heeft vrieskou of het lekken van de brandstof-, olie- of waterpomp een negatieve invloed op de kwaliteit van de distributieriem. Voorkom ernstige motorschade en hoge kosten door tijdig de riem te laten vervangen door een vakspecialist. Neem direct contact op met BM Carservice voor een gratis check van de distributieriem. 

 

Distributieriemen vervangen van elk merk en model auto

De distributieriem  vormt de verbinding tussen de nokkenas en krukas van de motor. Bij dieselmotoren drijft de riem vaak ook de brandstofpomp en/of waterpomp aan. De riem is gemaakt van rubber en kunststof vezels, versterkt met trekdraden. Het is een slijtagegevoelig auto-onderdeel, dat periodiek moet worden vervangen. BM Carservice beschikt over ervaren en RDW-gecertificeerde monteurs, die distributieriemen bij alle merken en modellen auto’s kunnen vervangen. Of u nu uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam komt, als u vandaag belt wordt u de volgende dag geholpen. Kies voor zekerheid en veiligheid en maak een afspraak voor controle van de distributieriem.

 

Nieuwe distributieriem voor lage prijs!

BM Carservice vervangt zowel een versleten of uitgedroogde distributieriem als een ratelende distributieketting als gevolg van een uitgerekte ketting of slecht werkende kettingspanner. De kosten van vervanging van de riem kunnen uiteenlopen, afhankelijk van merk en type auto. U betaalt gemiddeld slechts € 249 all-in voor een motor met 8 kleppen en € 349 all-in voor een 16-kleppenmotor. De vervanging van de waterpomp en spanrollen is hierbij inbegrepen. De vervanging van de distributieriem wordt verzegeld met een speciale sticker onder de motorkap. De oude distributieset krijgt u in een doos terug.

distributieriem vervangen.jpg

Laat uw distributieriem gratis controleren

U krijgt bij BM Carservice gegarandeerde kwaliteit, een lage prijs, vervangend vervoer en een klaar-terwijl-u-wachtservice. U wilt niet het risico lopen dat de motor onder het rijden vastloopt, met een gevaarlijke wegsituatie tot gevolg. Bel of Whatsapp (020 – 345 1566) of mail (info@bmcarservice.nl) naar BM Carservice voor een gratis distributiecheck van uw auto. Of maak direct een afspraak voor vervanging van de distributieriem.

PHOTO-2021-01-16-16-22-08.jpg